Firmy CESK Holding, s.r.o. a CS Gostol Trading, spol. s r.o. se spojily

cesk-dopis-uvodnifotoVážení obchodní přátelé,

dne 1. 2. tohoto roku se firma CESK stala 100% vlastníkem obchodního podílu společnosti CS Gostol Trading.

Spojení je dalším logickým krokem, který navazuje na dlouhodobou vzájemnou spolupráci.
 
Firma CS Gostol Trading působí na trhu již od roku 1991, tedy více než 30 let, a zaměřuje se na cukrářské a pekařské pomůcky a suroviny. Za svou dobu působení vybudovala mezi cukráři a pekaři velmi úspěšnou a oblíbenou značku www.svetpeceni.cz. Rozšíření spolupráce s CESKem taktéž v majetkové rovině bylo dalším přirozeným krokem pro rozvoj brandu a plynule navazuje na dlouholetou tradici společnosti CS Gostol Trading.

Společnost CESK, specializující se na technologické vybavení restaurací, barů a cukráren, je na trhu od roku 1992. Její nabídku produktů a služeb již znáte z webů www.cesk.cz a www.frigomat.cz.
 
Naším společným cílem je zachovat a souběžně strategicky budovat obě značky a profitovat tak z jejich vzájemných synergií. Díky tomuto obchodnímu spojení budeme také schopni efektivně rozšiřovat nabízený sortiment a poskytované služby a lépe tak plnit potřeby i přání našich zákazníků. V současné době vše nadále běží správným směrem k vyplnění našich vizí. Těšíme se na vše, co nás v budoucích dnech, měsících a letech na této společné cestě čeká.
 
Velké díky za odvedenou práci patří paní Martině Řihákové, která ze společnosti  CS GOSTOL – Svět pečení odchází. Za firmu bude nově komunikovat z pozice obchodního manažera paní Eliška Dernerová, kterou můžete v případě potřeby kontaktovat na dernerova@svetpeceni.cz, + 420 730 525 220.

V neposlední řadě bychom tímto rádi také poděkovali Vám, našim zákazníkům a obchodním partnerům, a vyjádřili naši vděčnost za Vaši
 dlouhodobou podporu a náklonnost.
 
Těšíme se na další úspěšnou spolupráci,
 
Michal Černý
Eliška Dernerová