Tipy na nejlepší dárky pod stromeček pro všechny milovníky pečení

Marně přemýšlíte, čím uděláte čtyřiadvacátého tu největší radost? Chcete, aby se váš dárek opravdu trefil, ale v cukrařině se vůbec nevyznáte? Pro všechny tápající jsme připravili článek, ve kterém vám představíme šikovné dárky pro všechny kategorie pekařů a cukrářů.

Pro každého milovníka čokolády

Čokoláda je vždycky dobrý nápad! Myslí si to i ten, koho máte obdarovat? Pak máte vyhráno. Stačí vám totiž pořídit stroj na temperování čokolády a pár tabulek kvalitní čokolády. Pralinky, polevy nebo ovoce v čokoládě pak budou otázkou několika minut.

Koupit temperovací stroj na čokoládu >>

Pro profesionálního cukráře

Chcete darovat profíkovi pořádnou pecku? Pak se nerozpakujte pořídit rovnou tiskárnu na jedlý tisk, případně zásobu inkoustů k ní. Představuje sice o něco vyšší investici, na druhou stranu ale zaručeně potěší. A na dortech budete moct mít naprosto cokoli – včetně oblíbeného obrazu nebo snímku fotbalového mužstva.

Koupit tiskárnu s jedlým inkoustem >>

Pro nadšence do pečení

Každého, kdo rád tráví čas v kuchyni, jistě potěší univerzální pomocník, který navíc skvěle vypadá. Obě tato kritéria splňují přístroje KitchedAid na jedničku. Pokud se rozhodnete pro tichého robota na šlehání, odměnou vám bude velké nadšení.

Koupit úžasného pomocníka >>

Pro milovníka krémových dortů

Určitě každého, kdo rád dekoruje krémem potěší tyto úžasné trezírovací špičky od firmy Wilton. Můžete je použit na zdobení dortů, cupcakes i dezertů.

Koupit mistrovskou sadu špiček >>

Pro (věčného) začátečníka

Pro všechny, kdo pořád začínají a nevědí, za jaký konec to uchopit, je tu metoda ITM (I Taught Myself = učil jsem se sám). Balíček, obsahující všechny nezbytné potřeby a přehledný manuál, pomůže se získáním nových schopností, ať už jde o dorty, cupcaky nebo třeba tvorbu krémových květin. Spolu s dárkem tak věnujete i novou dovednost.

Koupit ITM balíček >>

Pro hobby pekaře

Hobby pekaři pečou, protože je to baví a vidět nebo ochutnávat svou tvorbu jim dělá radost. Pokud se něco nepovede, svět se nezboří. Samozřejmě jim ale udělá radost, když jim pod rukama vznikne krásné a chutné jedlé dílo. Většinou do něj neinvestují moc času ani zdrojů a u pečení spíš odpočívají.

Co je potěší? Pokud jim jejich oblíbenou činnost usnadníte a pomůžete k hezčím výsledkům. K tomu vám pomůžou třeba papírové košíčky, se kterými cupcakes  a dezerty už nikdy nebudou nudné.

Koupit papírové košíčky >>

Pro profesionálního cukráře nebo hobby pekařku

Tyto silikonové formy od firmy Silikomart potěší každého cukráře. Formy je možné použít jak na pečení, tak i na mražení.

Koupit formy >> 

 

Když si nevíte rady ????

Vůbec se v pečení a pomůckách pro ně nevyznáte a nechcete udělat chybu? Nevadí. Přesně pro vás máme dárkové poukazy, které udělají radost naprosto zaručeně. Obdarovaný si tak bude moct vybrat přesně to, co potřebuje a co jej nejvíce potěší. Uvidíte, že vám určitě upeče něco dobrého!

Koupit dárkový poukaz >>

Pořád si nejste jistí? Zastavte se za námi nebo nám napište. Moc rádi vám s výběrem pomůžeme!